ریا الحسن وزیر کشور لبنان به گفتگویی جدی درباره ازدواج عرفی میان تمامی نهاد نهادها و اشخاص تاثیرگذار کشور دعوت کرده است.


نهاد های دینی مانند دارالإفتاء اما به شدت با این مسأله به مخالفت پرداخته اند.


این مسأله پیش از این نیز در لبنان مطرح شده بود اما اهمیت آن اینبار به دلیل مطرح شدن توسط وزیر کشور است.


در لبنان – که مردمی با حدود 18 مذهب دارد - قانون جامع احوال شخصیه وجود ندارد و مسائل مرتبط با ازدواج، طلاق، حضانت و . در دادگاه های دینی وابسته به هر مذهب انجام می شود.


معمولا زوج هایی از دو مذهب متفاوت، به دنبال انجام ازدواج عرفی هستند تا تفاوت های دینی، مذهبی و نژادی میان آنها برایشان مشکل ساز نشود. 


در لبنان، قانون اجازه انجام ازدواج های عرفی در مرزهای ملی را نمی دهد اما اگر این ازدواج ها در خارج از کشور ثبت شده باشند، آنها را به رسمیت می شناسد و لبنانی هایی که خواهان انجام چنین ازدواج هایی هستند، معمولا به قبرص یا یونان سفر می کنند. 


شایان ذکر است هم اکنون در میان کشورهای عربی تنها در تونس است که ازدواج عرفی به رسمیت شناخته می شوند.


* Civil marriage به انگلیسی، اواج المدنی به عربی؛ در فارسی به ازدواج محضری نیز ترجمه شده است. به ازدواج هایی گفته می شود که (بدون انجام تشریفات مذهبی) توسط نهاد های دولتی ثبت، اجرا و به رسمیت شناخته می شوند(ویکیپدیای عربی مدخل "اواج المدنی").


منبع: https://goo.gl/4QCHaq


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پلتفرم دانش افزایی مدرسین زبان انگلیسی Brenda فرهیختگان و پیشکسوت گذشته حال آینده ساوه یادِ امام (عج) Evelyn beauty پاورپوینت درس چهارم زبان دهم بازی بازوی تربیت ffghh